У графіку Президента України на найближчий період заплановано низку закордонних візитів. Про це заявив глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, повідомили ForUm'у в прес-службі Глава держави.

За словами Льовочкіна, на 12-14 лютого заплановано державний візит Януковича у Туркменістан.

Він також повідомив, що 19 лютого Президент з робочим візитом відвідає місто Вісла за запрошенням президента Польщі Броніслава Коморовського. Під час цього візиту запланована зустріч Януковича з президентом Словаччини Іваном Гашпаровичем.

22 лютого Президент планує взяти участь у спілкуванні з країною у форматі телемосту, а на 25 лютого запланована участь Глави держави у саміті Україна-ЄС в Брюсселі.

Льовочкін також додав, що попередньо на 27 лютого заплановано розширене засідання Кабінету Міністрів за участю Президента. «На цьому засіданні планується прийняти програму дій уряду», - сказав він.

1 березня Віктор Янукович планує провести прес-конференцію в Українському домі.

Нагадаємо, на завтра, 8 лютого, заплановано засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, який очолює Президент України Віктор Янукович.Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281