Україна максимально використовуватиме переваги співробітництва з ЄС та Митним союзом. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров на спільній прес-конференції з європейським комісаром з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефаном Фюле.

Глава уряду зазначив, що під час зустрічі йшлося, зокрема, про співпрацю України з Російською Федерацією і Митним союзом. «Не залишилося без уваги і питання наших відносин з іншим стратегічним партнером - Росією, а також з МС, з якими Україна має більше 40% обсягу зовнішньої торгівлі», - сказав Азаров.

«Ми не можемо ігнорувати інтереси наших товаровиробників, які працюють на ринку МС, і повинні враховувати інтеграційний розвиток на теренах СНД. Україна буде максимально використовувати переваги співпраці як в умовах зони вільної торгівлі з Євросоюзом, так і поглибленої взаємодії з Митним союзом», - підкреслив прем'єр-міністр.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що курс України на євроінтеграцію є незмінним, але країна не може ігнорувати інших сусідів.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250