Кабінет Міністрів схвалив законопроект «Про внесення зміни до статті 26-1 Закону України «Про видавничу справу», підготовлений Держкомтелерадіо відповідно до пропозицій Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, повідомили у прес-службі Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Зокрема, законопроект передбачає удосконалення механізму формування держзамовлення на випуск видавничої продукції, необхідної для задоволення освітніх потреб.

Так, Кабмін буде затверджувати не тільки порядок формування держзамовлення на випуск та розповсюдження видавничої продукції в цілому, але і порядок формування держзамовлення на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для забезпечення учнів і студентів, що має свою специфіку.

Також прийняття законопроекту передбачає підготовку урядової постанови про затвердження відповідного порядку формування державного замовлення на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для забезпечення вихованців дошкільних закладів, учнів та студентів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213