Захоплення будівлі Київради, яке призвело до зриву засідання щодо бюджету міста, було здійснене спортсменами, яких привели мітингувальники. Про це заявив депутат Київради Віктор Гринюк (член фракції «Спортивний Київ»).

«Ми шоковані дикими екстремістськими діями так званих громадських активістів та деяких політичних сил. Вони привели з собою спортсменів, які ламали двері у приміщенні Київради, не давали можливості депутатам почати засідання. Справжні спортсмени так не поводяться. Замість конструктивної роботи відбувається політичне шоу. Його організатори подають себе як великі борці за киян замість того, щоб інтереси киян захищати у дійсності. Сьогодні ми повинні були прийняти бюджет, у якому в тому числі закладені додаткові кошти на розвиток фізкультури і спорту», - заявив Гринюк, передає «Фраза».

Нагадаємо, сьогодні депутати Київради повинні були розглянути бюджет столиці на поточний рік. Однак засідання було зірване через те, що представники ВО «Свобода» та кілька громадських активістів почали мітинг перед будівлею Київради, вимагаючи зустрічі з депутатами. За повідомленням Київради, мітингувальники зламали і заблокували входи у будівлю і депутатський зал.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139