Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов запросив до свого кабінету організаторів групи осіб, які захопили частину будівлі Київради. За повідомленням прес-служби Київради, в кабінеті Попова у ці хвилини проходить спокійна, конструктивна розмова.

Нагадаємо, сьогодні депутати Київради повинні були провести засідання, розглянути та обговорити бюджету столиці на поточний рік. Однак засідання було зірване через те, що представники ВО «Свобода» та кілька громадських активістів почали мітинг перед будівлею Київради, вимагаючи зустрічі з депутатами. За повідомленням Київради, мітингувальники зламали і заблокували входи у будівлю і депутатський зал, передає «Фраза».

Секретар Київради Галина Герега закликала прокуратуру і органи внутрішніх справ дати належну правову оцінку діям «екстремістів, які під опозиційними прапорами заблокували роботу органу місцевого самоврядування». Вона зазначила, що міська рада є органом, покликаним вирішувати економічні та соціальні питання Києва і киян: «Ніхто не має права перетворювати Київраду на об'єкт з'ясування політичних стосунків, роздмухування конфліктів і засіб дестабілізації нормального життя міста».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206