Засідання Київської міської ради, яке повинне було початися сьогодні о 10:00, схоже, не відбудеться. Група екстремістськи налаштованих людей заблокувала входи у будівлю Київської міської ради, не пропускаючи депутатів, після чого голова Київради Галина Герега повідомила про неможливість провести засідання.

Як зазначають очевидці, спортивного вигляду молоді люди, які блокували входи, не пропускали у будівлю не тільки депутатів, а й журналістів. Останні вимагали не перешкоджати їхній професійній діяльності та закликали правоохоронців втрутитися у ситуацію. Біля дверей будівлі на Хрещатику час від часу виникали бійки і дискусії на підвищених тонах, передає «Фраза».

Одна із груп екстремістів, у свою чергу, прорвалася у будівлю Київради, розламавши кілька дверей у будівлі.

Нагадаємо, що сьогодні на сесії Київради мав бути розглянутий і прийнятий бюджет Києва на 2013 рік. Як зазначають депутати Київради, жертвою скасування сесії стали сотні тисяч киян, насамперед, бюджетників. Проектом бюджету міста передбачалося збільшення заробітних плат вчителям, медикам, комунальникам та іншим бюджетникам, а також збільшення соціальної допомоги незахищеним киянам.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170