«Київавтодор» ще з 14-го січня почав ліквідовувати аварійно-небезпечні ями на дорогах столиці. Про це в ефірі «5 каналу» заявив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Георгій Глінський.

«Дороги дійсно потрібно приводити у порядок. І немає іншого виходу, як, незважаючи на погодні умови, застосовувати ті технології, які можна зараз застосувати. Це ремонт литим асфальтобетоном, ми з 14 січня почали цю роботу, і ми її продовжуємо. Я думаю, що через два тижні більш-менш ситуація виправиться», - зазначив він.

За його словами, дорожньо-експлуатаційним управлінням заборонено порушувати технологію, що зараз дуже ретельно контролюється, щоб не проводити ремонт в дощ і не втрачати асфальт. «Кожні 3-5 днів виїжджає ремонтна бригада, яка ліквідує аварійно-небезпечну ямковість. У нас зараз 68 тисяч квадратних метрів вимагають ремонту, із них, 20 тисяч - це аварійно-небезпечні ями. У нас складені дефектні акти, і ми щодня плануємо цю роботу», - заявив Глинський.

«Інакше як ремонтом ям, дороги не привести у порядок, і цей ремонт, я вам гарантую, послужить ще багато років. Якщо в іншому місці з'являться ями, ми їх знову будемо латати, це так. Врахуйте, що у Києві стільки транспорту, що ми одночасно не зможемо відремонтувати всі дороги, тому що зупиниться життєдіяльність міста», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, глава КМДА Олександр Попов заявив, що у Києві необхідно замінити 20 тисяч метрів квадратних дорожнього покриття.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу взяти під особистий контроль організацію невідкладного ремонту та підготовку до планових ремонтів автодоріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128