Єврокомісар Штефан Фюле, який відповідає за політику розширення та європейську політику сусідства, відвідає Україну 7-8 лютого 2013 року.

Фюле зустрінеться з Президентом Віктором Януковичем, прем'єр-міністром Миколою Азаровим, головою Верховної Ради України Володимиром Рибаком та омбудсменом Валерією Лутковською.

У парламенті він виступить зі зверненням перед групою членів парламенту у складі голів парламентських комітетів і членів трьох комітетів (з закордонних справ, європейської інтеграції, а також оборони та безпеки). Єврокомісар також зустрінеться з лідерами опозиції, повідомляє «УНІАН».

Під час зустрічей будуть обговорені головні теми, які стосуються відносин ЄС та України, підготовки до саміту ЄС-Україна, який має відбутися 25 лютого у Брюсселі, перспектив укладення Угоди про асоціацію між ЄС та Україною.

Єврокомісар також зустрінеться з членами бізнес-спільноти, яка представлена Європейською бізнес асоціацією. Сьогодні після обіду він виступить з публічною промовою та візьме участь у дискусії зі студентами, а також з представниками громадянського суспільства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263