Апеляційний суд Харківської області не задовольнив апеляційну скаргу 42-річної громадянки Російської Федерації, яку Київський райсуд Харкова визнав винною у торгівлі людьми, повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Так, у жовтні 2010 року засуджена за попередньою змовою з іншою особою приїхали до Харкова. Тут вони знаходили громадян України з матеріальними проблемами і пропонували їм надавати платні сексуальні послуги у місті Бєлгороді.

Двоє молодих жінок та чоловік, які не працювали і не мали постійного доходу, погодилися на запропоновані умови. Їх вивезли у Росію, де вони надавали сексуальні послуги, а 70% від оплати віддавали зловмисниці, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

Київський районний суд Харкова визнав жінку винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми, а також вербування, переміщення, передача людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб ) Кримінального кодексу України і засудив її до 6-ти років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Підсудна подала апеляцію, але колегія судової палати з кримінальних справ апеляційного суду Харківської області залишила її скаргу без розгляду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228