Усі питання та рішення у справі колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко повинні прийматися у рамках чинного законодавства і в юридичній площині. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час спілкування з представниками ЗМІ у Вільнюсі, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Дня нас важливо, щоб рішення, які будуть прийматися найближчим часом, приймалися у рамках існуючого законодавства, у юридичній площині», - сказав Глава держави.

Він також зазначив, що Україна не може не реагувати на критику і вимоги, які звучать з боку Європейського Союзу. «Це питання дуже болюче для нас. Потрібен час, щоб знайти відповіді на ці питання», - зазначив Президент.

Нагадаємо, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії у Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня Тимошенко була переведена із Качанівської виправної колонії у Центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» у Харкові для проведення міжнародною медичною комісією курсу реабілітації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232