На YouTube з'явився мультиплікаційний ролик про екс-прем'єр-міністра України, нині ув’язненої Качанівської колонії Юлії Тимошенко. У пародійної формі під мотиви відомої пісні Михайла Круга показаний весь трудовий шлях «Леді Ю».

Крім неї, у ролику присутні люди із оточення Тимошенко, а також відомі персони політичного бомонду, з якими починалася її політична кар'єра.

Ролик швидко набирає популярність у YouTube і активно публікується у соціальних мережах, пишуть «Версії».

Враження українських інтернет-юзерів від ролика, як завжди, неоднозначні. Так, киянин Юрій у себе на сторінці у соціальній мережі «Вконтакте» зажадав продовження ролика, оскільки, цитуємо, «країна повинна знати своїх героїв».

Одесит Михайло у «Facebook» зазначив, що пародійне відео остаточно відкрило йому очі на особистість Тимошенко, і він пропонує ввести обов'язковий показ ролика у школах і університетах.

А користувач Остап із Чернівців вельми категоричний на своїй сторінці: «Ну ось, знову обгидили Юлю, цю найчеснішу і найсвітлішу людину в Україні, майже Бога на землі! Вона жертвує собою заради Нашої Батьківщини, а «голубі» мультики малюють».

Автор ролика невідомий, але слід зазначити високу якість виконання і підбору анімації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

525