Партія регіонів готова підтримати впровадження сенсорної кнопки для того, щоб розблокувати роботу парламенту. Про це в інтерв'ю телеканалу «Рада» розповів народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

«Питання встановлення цих сенсорних кнопок - це питання нецільового витрачання бюджетних коштів. Усі це чудово розуміють. Більш того, ця так звана сенсорна кнопка не принесла ж ніякого результату. Ця кнопка обходиться і блокується. Це було відомо вже в перший тиждень у 2008 році. Ось чому тоді Арсеній Яценюк не наполягав на тому, щоб ця кнопка почала працювати? Тому цей спектакль, чесно кажучи, з таким поганим запахом, який показав, на жаль, що у цих людей немає ні ідей, ні думок», - сказав нардеп.

За його словами, у ПР прекрасно розуміють, що вже третій місяць треба працювати парламенту.

«Це питання перегляду бюджету за результатами I кварталу поточного року, питання газових угод, євроінтеграції, модернізації нашого промислового виробництва, розвитку внутрішнього ринку внутрішнього товаровиробника. Це велика кількість питань, які потрібно обговорювати, думати і приймати закони», - сказав Колесніченко.

Він зазначив, що встановлення нового механізму для голосування вимагає певних витрат, які будуть перекладені на державний бюджет.

«По-перше, спочатку треба виділити гроші. Це, я думаю, пару десятків мільйонів гривень. Ну принаймні нас поки на це ще ніхто не уповноважував. По-друге, потрібно провести тендер тієї організації, яка ці гроші отримає, розробити цю систему. А після цього її потрібно встановлювати, для цього парламент повинен бути закритий, ну, як мінімум, на місяць. Це, швидше за все тільки в літній період можливо», - сказав народний депутат.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254