Екс-президент Європарламенту, член наглядової місії ЄП в Україні Пет Кокс подякував прем'єр-міністру України Миколі Азарову за максимальне сприяння у роботі місії.

Про це, як повідомили ForUm'у в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, він заявив під час зустрічі з главою уряду.

«Пане прем'єр-міністр, ми хочемо публічно подякувати за всю цю допомогу, яка була надана і вами особисто, і вашими колегами, щоб ми могли впоратися з нашою дуже щільною програмою, яка була б неможлива без політичної підтримки з вашого боку. Ми дуже високо цінуємо вашу допомогу, і, безумовно, під час нашого звіту в Страсбурзі будемо говорити про цю вашу підтримку як один з найбільш позитивних аспектів у нашій місії», - заявив Кокс.

Він також запевнив Азарова в тому, що моніторингова місія Європарламенту, яка працювала в Україні весь цей час, має велике бажання допомогти історичному прогресу у відносинах Україна-ЄС.

Глава уряду подякував членам моніторингової місії за роботу і зазначив, що він високо цінує напружену роботу представників Європарламенту.

Сьогодні, 6 лютого, члени моніторингової місії завершують свій візит в Україну і повертаються до Страсбурга, де відзвітують перед Європарламентом про результати своєї роботи.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович також провів зустріч з колишнім президентом Польщі Олександром Квасьнєвським і колишнім головою Європейського парламенту Петом Коксом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

273