Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко вважає, що гра з норвежцями буде вкрай нелегкою. Про це, як повідомляє прес-служба ФФУ, він заявив напередодні матчу, який відбудеться 6 лютого.

«Спробуємо зробити в цьому матчі все для досягнення позитивного результату, але думаю, що гра буде вкрай нелегкою», - зазначив тренер.

Він підкреслив, що кожен матч потрібно проводити, доклавши максимум зусиль.

Говорячи про норвезьку збірну, Фоменко заявив, що ця команда вже давно працює з одним наставником. «У суперника вже налагоджена гра. Норвегія - просто хороша команда. Думаю, що цей матч багато що покаже і дасть відповіді на низку запитань», - сказав він. Також, за словами тренера, капітан збірної ще не вибраний. «У нас ще є час до першого офіційного матчу. Ми тільки почали знайомитися з гравцями. Так швидко вибрати капітана - ознака непрофесіоналізму. Тренерському штабу потрібно поспілкуватися з кожним футболістом окремо. Наприклад, сьогодні у нас будуть індивідуальні співбесіди з гравцями. Ми повинні зрозуміти кожного, дізнатися, що футболісти думають з приводу турнірного становища збірної і наскільки налаштовані його виправити, а вже потім робити висновки», - підсумував Фоменко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

359