Народний депутат від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий упевнений, що блокуванням трибуни опозиція намагається замаскувати свою неспроможність як законодавця і створити медіаефект.

«Справа в тому, що гучними заявами про персональне голосування вони демонструють свою неспроможність. Треба вміти домовлятися, вони ж бачать, що у нас нестійка ситуативна більшість. Вже давно їм можна було б ініціювати адекватний законопроект і спробувати домовитися з представниками коаліції. А якщо вони навіть з процедурних питань відмовляються голосувати, то про що з ними говорити? Персональне голосування - це банальне бажання поставити в незручне становище більшість», - переконаний політик.

Однак, за його словами, блокуючи трибуну, опозиціонери намагаються привернути до себе увагу ЗМІ, імітуючи перед виборцем бурхливу діяльність.

«Їхнє головне бажання - відволікти від тих обіцянок, які вони давали під час передвиборної кампанії, і замаскувати свою неспроможність як законодавця. Ви подивіться, вони не ініціюють жодного законопроекту про подолання кризових явищ або налагодження роботи парламенту, вони елементарно намагаються підмінити нормальну роботу ефектом позовів, заяв, провокацій, на кшталт «ось ми прийшли в сорочках, нас зараз будуть бити». І ніхто не битиме. Це банальне бажання показати криваві соплі, як їх побили», - додав політик.

Сухий наголошує, що меншість своїми реакційними діями насправді не має на меті звільнити ув'язнених соратників Юлію Тимошенко та Юрія Луценка.

«Опозицію ж насправді не цікавить Луценко чи Тимошенко, їм не важлива європейська інтеграція. Тут банальна спроба зробити гірше владі за принципом «ні собі, ні чужим», - зазначив регіонал.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234