Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов демонтував незаконно встановлені ворота, які перегороджували вхід на один з міських пляжів у Ялті. Про це повідомляє Управління інформаційної політики Ради Міністрів АРК.
 
«Кримчани втомилися від незаконних зборів. Власнику цієї будови дали місяць, щоб звільнити прохід до моря. Він законне рішення проігнорував. Сьогоднішнім заходом ми попереджаємо всіх, хто веде таку діяльність в Криму - всі незаконні паркани будуть демонтовані», - пояснив Могильов і, керуючи екскаватором, зніс ворота.
 

Він підкреслив, що всі спроби незаконно перегородити вхід на громадські пляжі і надалі будуть жорстко припинятися відповідно до закону. При цьому відповідальність нестимуть не тільки власники незаконних зборів і шлагбаумів, але й чиновники на місцях, які допустили порушення закону.
 

«Я глибоко переконаний у тому, що пляжі - це власність громадян України. Буде проведено перевірку законності всіх будов, які перегороджують прохід на пляжі. У разі невідповідності закону, вони будуть демонтовані», - заявив глава Ради міністрів Криму.

Нагадаємо, раніше Могильов заявив, що у 2012 році в Криму був забезпечений вільний доступ на 333 пляжі з 582-х існуючих.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

302