Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає інформацію про подорожчання продуктів в Україні чутками. Про це він заявив під час відвідування супермаркету.

«Усі товарні позиції знаходяться в тому інтервалі, який мені показують щодня. Я своїми очима переконався в тому, що фахівці мені надають інформацію, яка відповідає дійсності. Я можу запитати у покупців: може це спеціально я приїхав і ціни повісили. Я думаю, що це не так. Я запитував, до речі, покупців. Швидше за все, така цінова позиція і зберігається протягом останнього часу. І зараз є, незважаючи на всі чутки про нібито подорожчання продукції», - сказав Азаров.

При цьому він зазначив, що в черговий раз переконався в необхідності ухвалення закону «Про внутрішню торгівлю».

«Він (закон - Ред.) дозволить зняти ті питання, про які говорили представники ініціативної групи. Мені хотілося б їм подякувати. І заступник КМДА, який був зі мною, і керівник підприємства почули це звернення і наведуть порядок. А ми, безумовно, це перевіримо», - сказав прем'єр-міністр, коментуючи звернення місцевих жителів щодо якості продукції, яка продається в супермаркеті.

«Якби від мого приїзду залежало зниження цін, то я б щодня по півгодини виділяв би на такі поїздки, щоб дивитися, чи знижуються ціни», - додав прем'єр.

Як повідомляв ForUm, Азаров доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі протягом місяця доопрацювати законопроект «Про внутрішню торгівлю».

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

305