Парламентарії і надалі намагатимуться знайти компроміс щодо розблокування роботи парламенту. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, парламентським журналістам заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Зокрема, він повідомив, що через десять хвилин продовжаться переговори у кабінеті голови ВР Володимира Рибака. «Ми, зі свого боку, межі компромісу запропонували, а далі вони (лідери трьох опозиційних фракцій. - Ред.) повинні визначатися: або вони за те, щоб парламент все-таки працював, або вони повинні пояснити, чому вони блокують», - зазначив регіонал .

За словами Єфремова, пропозиція полягає у винесенні на розгляд у сесійну залу всіх шести законопроектів і проектів постанов про сенсорну кнопку і забезпечення персонального голосування.

Відповідаючи на запитання кореспондента ForUm'у, чи буде ВР працювати у середу, якщо сьогодні парламент не розблокують, він сказав: «Протягом дня будуть йти переговори, якщо домовимося – то так, якщо не домовимося – то ні», - підкреслив регіонал.

Також депутат сказав, що сумнівається у працездатності опозиції. «Причина полягає у тому, що, за моїми підрахунками, у них вісім претендентів у президенти, і це впливає на все інше», - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, сьогодні у ВР має відбутися відкриття другої сесії ВР сьомого скликання. У той же час представники трьох опозиційних фракцій вчора попередили, що робота ВР не розпочнеться, якщо не буде прийнято закон про персональне голосування.

З ранку опозиціонери заблокували роботу парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

222