У Печерському районі Києва співробітники відділу боротьби зі злочинами проти моралі викрили бордель.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Києві, протизаконний бізнес на початку року організував 35-річний житель Черкаської області, будівельник за освітою.

«Чоловік до стандартного, зводячи клієнта з повією, додав можливість отримання на пам'ять якогось «домашнього відео», - йдеться у повідомленні.

Він розповів оперативникам, що штат повій постійно міняв. Бажаючих працювати з ним підбирав просто на вулиці. Як правило, це були дівчата, які вже мали досвід роботи в секс-індустрії. Спочатку робітниці лише надавали сексуальні послуги. Половину свого заробітку вони віддавали йому за пошук клієнта, квартиру і охорону.

«Вартість однієї години любові обходилася клієнтові у тисячу гривень, і бажаючих скористатися послугами дівчат від цього менше не ставало. Тим більше, що для постійних, перевірених клієнтів організатор борделя пропонував додаткову «VIP» послугу - відеозйомку пристрасної любові з її подальшою обробкою. У середньому година інтимних послуг з відеосупроводом обходилася любителям «полунички» у 1500 гривень», - повідомили в міліції.

Уже через 2 місяці бізнес почав приносити власнику надприбутки. Адже співробітниці додаткової плати за акторську майстерність не отримували, хоча й знали про відеозйомку і її подальше використання.

За даним фактом слідчим відділом Печерського райуправління розпочато кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України - створення або утримання місць розпусти і звідництво. «Творчий» підхід організатора протизаконної діяльності та його новаторська VIP-послуга у чинному законодавстві розцінюється як виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів - стаття 301 Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, у січні був викритий бордель у Подільському районі столиці, яким дистанційно керувала жителька Харкова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179