Промоутер кубинського боксера Одланьєра Соліса Ахмет Онер заявив, що українець Володимир Кличко відмовився від продовження переговорів з приводу бою з його підопічним. Про це повідомляє сайт Boxingscene.com.

Онер розповів, що представники Кличка і Соліса були близькі до того, щоб домовитися про проведення бою. Однак в останній момент український боксер відмовився від поєдинку з кубинцем. Онер зазначив, що Соліс був готовий провести бій з Кличком за невеликі гроші. У свою чергу, офіційні представники команди Кличка поки не підтвердили, але і не спростували факт відмови від бою з Солісом.

Офіційну заяву з приводу цієї ситуації у штабі Кличка зроблять сьогодні ближче до вечора за київським часом, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, що Соліс у свій час уже бився зі старшим братом Володимира - Віталієм Кличком. 19 березня 2011 року бій між чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталієм Кличком і Одланьєром Солісом завершився нокаутом кубинця вже у першому раунді.

Кличко-молодший шукає суперника на бій, у якому він проведе добровільний захист титулу чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Цей поєдинок має відбутися 6 квітня. Тепер представники українця можуть почати переговори з пуерторіканцем Фресом Окуендо, який посідає п'яте місце у рейтингу WBA. Наприкінці січня Кличко домігся перенесення бою з росіянином Олександром Повєткіним, який володіє титулом «звичайного» чемпіона світу за версією WBA. Тепер цей поєдинок має пройти не пізніше 31 липня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

747