Президент України Віктор Янукович здійснив зміни в українському представництві у Європейській Комісії «За демократію через право» (Венеціанська Комісія) у зв'язку із закінченням 4-річного терміну повноважень її членів. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Янукович високо оцінив роботу Ставнійчук і Ківалова у Венеціанській Комісії та висловив їм вдячність за ефективну роботу.

Також Президент призначив новий склад українського представництва: народного депутата Сергія Ківалова - членом Європейської Комісії «За демократію через право», а народного депутата Володимира Пилипенка - заступником члена Венеціанської Комісії.

Як відомо, Ставнійчук обіймає посаду радника Президента України - керівника Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента. У компетенцію Ставнійчук входить робота Конституційної Асамблеї та Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства.

У прес-службі Глави держави зазначили, що у зв'язку з реорганізацією Адміністрації Президента планується розширення кола її повноважень. Зокрема, до сфери її відповідальності планується віднести роботу новоствореного управління щодо взаємодії з міжнародними організаціями та структурами Ради Європи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236