Віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко доручив Міненерговугілля, Мінрегіону та НАК «Нафтогаз України» у двотижневий термін створити робочу групу з аналізу причин незадовільного стану розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ.

Як повідомляє прес-служба політика, про це він заявив у ході селекторної наради з питань стану розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ за підсумками 2012 року та січня 2013 року.

«Необхідно, щоб у наступні два тижні була відпрацьована система з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міненерговугілля, компанією «Нафтогаз України», укладені договори, розроблені графіки погашення заборгованості, і ми підбили попередні підсумки в середині лютого. Якщо не буде відгуку від областей про погашення заборгованості, хочу відразу попередити про адміністративні заходи», - заявив Бойко.

При цьому Бойко звернув особливу увагу на неприпустимість незадовільної ситуації з розрахунком за енергоносії у Луганській і Житомирській областях.

«У вас є два тижні на наведення порядку і погодження з «Нафтогазом України» графіка погашення заборгованості», - заявив він, звертаючись до заступника голови Луганської облдержадміністрації Сергія Михеєва.

Віце-прем'єр-міністр акцентував, що споживачі не повинні потерпати через непрофесійні дії місцевого керівництва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239