Працівники державної служби ветеринарної медицини та співробітники ветеринарної міліції проінспектували 413 суб'єктів господарювання. У результаті із обігу було вилучено майже 15 тонн продукції тваринного походження, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

У відомстві нагадали, що в Україні тривають заходи щодо забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки. Для цього у регіонах діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини.

Минулого тижня ветеринари перевірили 413 об'єктів, діяльність яких пов'язана з обігом продукції тваринного походження. А з метою забезпечення контролю за переміщенням продукції тваринного походження автошляхами України співробітники підрозділів ветеринарної міліції спільно з працівниками ДАІ перевірили 122 автотранспортних засоби.

Всього під час перевірок задокументовано 337 правопорушень, а у дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму понад 25 тисяч гривень. Також призупинено роботу 23 підприємств.

Всього із обігу вилучено 14 945 кг продукції тваринного походження, якість якої не підтверджена відповідними документами. Забезпечено контроль за утилізацією 15982 кг неякісної тваринницької продукції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

208