У Запорізькому СІЗО помер Олександр Середін - підозрюваний в організації вбивства місцевого кримінального авторитета Колі-дитини 5 березня 2012 року.

Інформацію про смерть Середіна, який вважався лідером «банди Лисих» - одного із найжорсткіших кримінальних угруповань на території Запорізької області, сьогодні підтвердили у прес-службі управління ДПтСУ у Запорізькій області, пише «УНІАН».

«Дійсно, у ніч на неділю, 3 лютого, у Запорізькому СІЗО помер Олександр Середін. За попередніми даними, причиною смерті стало загострення серцево-судинних захворювань», - повідомили у прес-службі відомства.

Обставини і причини інциденту встановить судмедекспертиза, яка вже призначена і проводиться.

Нагадаємо, 5 березня на Набережній магістралі Запоріжжя невідомі, ввірвавшись на територію ресторану «Рибальський Стан», поранили його співвласника - Миколу Бінька, більш відомого в кримінальних колах як Коля-дитина, із вогнепальної зброї, після чого по-звірячому побили битами. У вкрай тяжкому стані Бінько був доставлений у реанімаційне відділення 5-ї міськлікарні Запоріжжя, де через добу помер.

У квітні 2012 року за підозрою в організації даного злочину співробітниками УБОЗ у Криму було затримано екс-співробітника міліції Олександра Середіна, більш відомого як лідер «банди Лисих», учасники якої неодноразово притягувалися до відповідальності за скоєння вбивств та інших тяжких злочинів (зокрема, за вбивство керівника КП «Водоканал» м.Запоріжжя у 2007 р.).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253