На Житомирщині суд відпустив під заставу директора школи, раніше затриманого за підозрою в педофілії, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в області.

«Слідчим управлінням УМВС України в Житомирській області за погодженням з обласною прокуратурою 1 лютого 2013 р. було прийнято клопотання про обрання запобіжного заходу щодо затриманого 58-річного жителя Бердичева - утримання під вартою. Суд відхилив клопотання і виніс рішення щодо застави», - йдеться в повідомленні.

Зважаючи на наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може перешкоджати кримінальному провадженні, і враховуючи нездоровий потяг затриманого до неповнолітніх хлопчиків, щоб попередити скоєння інших кримінальних злочинів, правоохоронні органи ініціювали клопотання про обрання запобіжного заходу - утримання під вартою.

Королівський районний суд м. Житомира 1 лютого 2013 р. відхилив клопотання і виніс рішення про запобіжний захід - застава. Його розмір склав близько 46 тисяч гривень.

Зараз досудове розслідування триває.

Як повідомляв ForUm, оперативники УБОЗ УМВС України затримали 58-річного жителя Бердичева, директора однієї із загальноосвітніх шкіл, відносно якого розпочато кримінальне провадження за замах на скоєння насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом з неповнолітнім.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325