Кількість загиблих унаслідок вибуху хмарочоса в Мехіко, де знаходилася штаб-квартира державної нафтової компанії Pemex, досягла 32 осіб.

Як повідомляє «ВВС», за словами гендиректора компанії Еміліо Лойоси, вибух забрав життя 20 жінок і 12 чоловіків. 121 людині була надана медична допомога, 52 з них досі перебувають у лікарнях.

Рятувальники, які працюють на місці, припускають, що під руїнами будівлі можуть залишатися люди. Причини вибуху ще невідомі.

Хмарочос компанії Pemex був розташований у діловому районі столиці Мексики. У ньому працювали сотні співробітників нафтової компанії.

Як повідомляв ForUm, сьогодні в Мехіко унаслідок вибуху хмарочоса, де знаходилася штаб-квартира державної нафтової компанії Pemex, загинули як мінімум 25 людей і понад 100 отримали поранення.

Сильний вибух стався в Мехіко на нижньому поверсі висотного будинку, що належить державній нафтогазовій компанії Pemex.

За оцінками експертів, на момент вибуху в офісах могло знаходитися понад 3,5 тисячі осіб, хоча зазвичай в будівлі працює значно більше адміністративних співробітників і персоналу. Це пояснюється тим, що інцидент стався в той момент, коли багатьох не було на робочих місцях у зв'язку з перервою на вечерю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271