У Київській області відбулося зниження рівня злочинності серед підлітків.

Про це повідомила сьогодні під час підсумкового засідання Всеукраїнської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення начальник Головного управління юстиції в Київській області Ніна Ященко, передає кореспондент ForUm'у.

«За інформацією, наданою ГУ МВС в Київській області, за 11 місяців 2012 р. на території Київської області відбулося зниження рівня злочинності в підлітковому середовищі на 27,3%. Це при тому, що у 2012 році, в порівнянні з 2010-м, злочинність серед неповнолітніх у Київській області зросла на 59%», - зазначила вона.

Всього, за словами Ященко, за невиконання батьківських обов'язків у 2012 році до адміністративної відповідальності притягнуто 1582 людини, винесено 79 офіційних попереджень щодо неприпустимості скоєння насильства в сім'ї та передано до суду 57 матеріалів для вирішення питання про позбавлення батьківських прав.

Також Ященко повідомила, що за 2012 рік у 24 районних і 12 міських центрів соціальної служби сім'ї та молоді надійшло 255 звернень з приводу насильства в сім'ї, з них 30 щодо жорстокого поводження з дітьми.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

334