Оперативники УБОЗ УМВС України затримали 58-річного жителя Бердичева, директора однієї із загальноосвітніх шкіл, відносно якого розпочато кримінальне провадження за замах на скоєння насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом з неповнолітнім.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС у Житомирській області, рідні хлопця помітили, що останнім часом син став замкнутим і пригніченим. Як з'ясувалося, причиною такої поведінки стало те, що директор школи виявляв до нього інтерес інтимного характеру.

«Син хоче поступити у вищий навчальний заклад і ретельно до цього готується, систематично відвідує додаткові заняття з обраного профілю, - розповіла міліції мати хлопця. - Ось ці додаткові уроки проводить у себе вдома їхній директор, людина заслужена і шанована.
Батьки вирішили змінити місце навчання сина. Крім того, жінка звернулася в міліцію.

Учора, 31 січня, чоловік був затриманий під час чергової спроби змусити неповнолітнього вступити в статевий контакт. Під час санкціонованого обшуку в його однокімнатній квартирі вилучили низку речових доказів. Зокрема, диски порнографічного характеру й різні фото чоловіків.

Слідче управління проводить досудове розслідування за ч.3 ст.15 (замах на скоєння злочину) та ч.2 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. За попередніми даними, підозрюваний після проведення додаткових занять у себе вдома неодноразово, погрожуючи застосуванням фізичного насильства, намагався вступити в статевий зв'язок з одним з учнів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

359