На сьогоднішній день практично всі несправності, що виникали під час курсування поїздів виробництва компанії Hyundai Rotem, усунені. Про це під час прес-туру у ТПС «Дарниця» заявив директор Української залізничної швидкісної компанії Леонід Лобойко, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

За його словами, вітчизняні та корейські фахівці провели величезну роботу - виявили причини несправностей і провели відповідну модернізацію на базі ТПС «Дарниця». Зараз всі потяги Hyundai перебувають у роботі.

«Я гарантую: кожен потяг виходить звідси технічно справним», - підкреслив Лобойко.

Також директор УЗСК повідомив, що всі пасажири, які звернулися у залізничні каси у зв'язку з поломкою Hyundai, отримали компенсації на загальну суму близько 800 тис. грн.

Також він нагадав, що швидкісні поїзди з початку свого курсування перевезли понад мільйон пасажирів.

За його словами, швидкісні електропотяги користуються все більшою популярністю у пасажирів. «З 27 травня перевезено поїздами Hyundai і Skoda близько 1,2 млн пасажирів», - сказав Лобойко.

Як раніше повідомляв ForUm, віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул вимагає жорстко дотримуватися термінів модернізації потягів «Інтерсіті Плюс».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325