У Харкові невідомі застрелили підприємця.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в області, вчора, 31 січня, близько 21:20 у чергову частину Московського РВ Харкова надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля «Тойота Ланд-Крузер Прадо» 49-річний приватний підприємець з невідомих причин врізався у балкон житлового будинку по вулиці Гвардійців Широнінців.

На місці події співробітники міліції встановили, що близько 21:15 біля вказаного будинку двоє невідомих з невстановленої вогнепальної зброї завдали водієві наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини, внаслідок чого він загинув на місці. В результаті автомобіль втратив керування і в'їхав у балкон житлового будинку.

Дружина водія, 52-річна жінка, яка у цей час також перебувала в іномарці, отримала незначні травми. Після медичного обстеження та надання допомоги її відпустили додому.

Слідчий відділ Харківського міського управління вніс інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

У результаті зіткнення автомобіля з будинком несучі опори не зруйновані, тепловодогазопостачання та електроживлення не припинялося, евакуація мешканців будинку не проводилася.

На даний момент співробітники міліції проводять всі необхідні слідчі та оперативні дії з метою встановлення обставин події і осіб, які вчинили тяжкий злочин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

329