У Донецьку затримана 43-річна жінка, яка в одному із нічних клубів у центрі міста завдала тілесних ушкоджень охоронцю.

За даними прес-служби Донецького міського управління ГУ МВС України в області, сьогодні близько 03:25 у пункт централізованої охорони ДСО надійшло повідомлення із нічного клубу, розташованого у Ворошиловському районі Донецька, про те, що відвідувачка завдала тілесних ушкоджень охоронцю клубу.

Наряд ДСО доставив громадянку до райвідділу міліції.

Правоохоронці встановили, що 43-річна донечанка, яка відпочивала у розважальному закладі, перебувала у стані сильного алкогольного сп'яніння, у клубі поводилася нав'язливо, зухвало, приставала до відвідувачів. У відповідь на зауваження представників охорони клубу почала розмахувати ножем і порізала пальці одному із охоронців, який намагався забрати у неї ніж.

Перебуваючи у райвідділі, під час бесіди з працівниками міліції жінка попросилася у туалет, а залишившись у ньому одна, спробувала покинути будівлю через вікно (туалет розташований на 1 поверсі), але застрягла в отворі. Однак завдяки камерам зовнішнього відеоспостереження, розташованих по периметру будівлі райвідділу, вона була помічена оперативним черговим, тому внизу її вже чекали міліціонери.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293