Футбольний клуб «Динамо» (Київ) досяг домовленості з марокканським захисником Бадром Ель Каддурі про дострокове розірвання контракту. Про це повідомляє прес-служба клубу.

«Марокканець отримав статус вільного агента і почне підшукувати нове місце продовження кар'єри», - йдеться у повідомленні.


 
Ель Каддурі зазначив, що йому непросто залишати Київ.

«Важко, адже це моя команда, все футбольне життя пройшло у ній. Я приїхав до Києва нікому не відомим футболістом і всьому, чого добився, зобов'язаний «Динамо». Розумію, що таке футбольне життя і будь-якому етапу у ньому колись настає кінець. Я їду, але назавжди запам'ятаю «Динамо», його керівників, тренерів, гравців, обслуговуючий персонал. Для мене це одна велика сім'я. Ці десять років у «Динамо» я буду пам'ятати все своє життя», - сказав він.

За словами футболіста, він ще влітку зрозумів, що тренери на нього не розраховують. «Грав за «Динамо-2», передавав досвід молодим гравцям. Новий тренер теж не бачить мене у своїй команді», - сказав він.

32-річний Каддурі перейшов у «Динамо» у 2002 році. У березні 2010 року продовжив контракт з клубом до червня 2013 року. Наприкінці літа 2011 року був відданий в оренду шотландському "Селтіку", але не зміг закріпитися у цій команді і повернувся до Києва. У нинішньому сезоні виступав за другу команду «Динамо».

Як повідомляв ForUm, 30 січня «Динамо» віддало нігерійського захисника Айїлу Юссуфа в оренду до кінця сезону турецькому «Ордуспору».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

227