В Україні необхідно розробити чіткі правила внутрішньої торгівлі. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив на зустрічі з представниками громадських організацій та експертами, присвяченій обговоренню законопроекту «Про внутрішню торгівлю».

«Назріла нагальна необхідність встановити єдині чіткі та прозорі правила, які для всіх учасників внутрішньої торгівлі будуть економічно привабливими. Це стосується як представників торгівлі, так і постачальників», - зазначив він.

Прем'єр підкреслив, що, на жаль, «благі наміри часто наштовхуються на опір людей, яких влаштовує ситуація, що склалася».

«Вона їх влаштовує, тому набагато простіше домовитися з певними лобістськими угрупованнями і заблокувати прийняття цього законопроекту, ніж все-таки разом з урядом знайти спільну мову, виробити компромісні підходи та провести цей законопроект через парламент, встановивши чіткі та прозорі правила», - заявив Азаров .

Він також зазначив, що якщо Франція 200 років тому змогла прийняти подібний документ, «то, напевно, і нам пора вже це зробити».

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що необхідно знайти компромісне рішення між представниками торгівлі та виробниками у питанні своєчасного розрахунку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

388