Сьогодні, 31 січня, новий голова правління ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація» Ігор Якубович був представлений колективу.

Главу установи з призначенням привітав перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Іван Бісюк.

Як повідомляє прес-служба Мінагрополітики, Якубович приступив до виконання своїх обов'язків вже сьогодні.

Бісюк висловив сподівання на плідну співпрацю.

«Перед корпорацією стоять серйозні зобов'язання перед Україною щодо забезпечення продовольчої безпеки. Також ми сподіваємося, що ДПЗКУ буде збільшувати свою присутність на зерновому ринку країни», - зазначив він.

Перший заступник міністра також відмітив успіхи Якубовича, яких він досяг на посаді генерального директора Аграрного фонду.

«Ми знаємо, як вміє працювати Ігор Валентинович і яких успіхів він досяг, очолюючи Аграрний фонд. Він має високу кваліфікацію та управлінські здібності для того, щоб організувати ефективну роботу Корпорації», - зазначив Бісюк.

У свою чергу, Якубович подякував за високу довіру до нього з боку міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка та уряду. Звернувшись до колективу, новий голова правління зазначив, що перед ДПЗКУ стоїть багато нагальних і важливих завдань.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України призначив Олександра Кірюка генеральним директором Аграрного фонду, звільнивши з цієї посади Ігоря Якубовича.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349