Столичні комунальники працюють сьогодні в посиленому режимі. Про це кореспонденту ForUm'у повідомили в Департаменті охорони навколишнього середовища КМДА.

«Якщо щодня до моменту сильних опадів у нас працювало в середньому 517 одиниць техніки і 6800 працівників комунальних служб, то зараз, безумовно, у зв'язку з рясними опадами буде збільшено кількість техніки і робітників, які вийдуть на вулиці для очищення міста від снігу. Враховуючи максимальну кількість техніки, яка виходила на маршрути в негоду, це близько 650 одиниць техніки і близько 10 тисяч комунальників. Думаю, що сьогодні картина буде аналогічною», - зазначили в прес-службі.

У той же час аеропорт «Бориспіль» працює в штатному режимі. «Незважаючи на досить погані погодні умови, на даний момент аеропорт «Бориспіль» працює в штатному режимі, і всі рейси виконуються відповідно до розкладу. Скасувань і суттєвих затримок, пов'язаних з погодою, на даний момент немає», - повідомили в прес-службі аеропорту.

Як раніше повідомляв ForUm, у Києві сьогодні вранці спостерігаються багатокілометрові пробки, пов'язані зі снігопадом.

Станом на 6:00 були закриті аеропорти в Рівному, Полтаві та Сумах у зв'язку з покриттям злітно-посадкової смуги і перону снігом і кригою.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144