Найближчі роки повинні стати періодом форсованого розвитку високотехнологічних галузей: IT-індустрії, автомобілебудування, авіа- і суднобудування, сільськогосподарського машинобудування, фармацевтичної промисловості, виробництва медичної техніки. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання уряду 30 січня 2013 року, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Крім того, глава уряду підкреслив, що реалізація інвестиційних проектів у пріоритетних галузях повинна бути спрямована передусім на створення висококваліфікованої робочої сили, зайнятої у високотехнологічних робочих місцях.

За його словами, зокрема, у Програмі активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки заплановано заходи, які зумовлять створення в Україні конкурентоспроможного легкового автомобілебудування з рівнем локалізації більше 55%, модернізацію виробничих потужностей 35 підприємств сільськогосподарського машинобудування, підвищення технічного рівня і завантаження замовленнями підприємств суднобудування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

208