Міністр закордонних справ України Леонід Кожара обіцяє, що найближчим часом запрацює оновлена Рада експортерів та інвесторів при МЗС України.

Про це міністр сказав, виступаючи на зустрічі Європейської бізнес-асоціації на тему «Торговельні відносини України - переваги від партнерства», повідомили у Департаменті інформаційної політики МЗС.

Кожара запевнив, що Міністерство закордонних справ України націлене на конкретний результат, готове і запрошує до конструктивної співпраці ділові кола, їхні асоціації та об'єднання.

Характеризуючи основні напрями зовнішньоекономічних пріоритетів України, міністр підкреслив, що поряд з концентрацією зусиль усіх гілок влади щодо якнайшвидшого підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, включаючи створення зони вільної торгівлі Україна-ЄС, Україна розвиватиме взаємовигідні торговельно-економічні зв'язки і з іншими нашими важливими партнерами, зокрема, з Росією та Митним союзом через прийнятні форми співробітництва, Китаєм, країнами Азії та Латинської Америки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

437