Печерський районний суд Києва вирішив, що свідчення екс-майора Управління Державної охорони Миколи Мельниченка і його записи, зроблені у кабінеті Президента, не можуть бути доказом у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це сказано у вироку Печерського районного суду Києва, який оголошує вирок екс-начальнику департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексію Пукачу, обвинувачуваному в перевищенні влади і вбивстві журналіста Гонгадзе, повідомляє «УНІАН».

Печерський райсуд вирішив, що свідчення Мельниченка і його записи не можуть бути доказом у справі Пукача, оскільки Мельниченко не є співробітником, в обов'язки якого входять оперативно-технічні заходи.

Нагадаємо, сьогодні, 29 січня, колишній начальник Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексій Пукач Печерським райсудом Києва засуджений до довічного позбавлення волі за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Печерський райсуд Києва з квітня 2011 року розглядав у закритому режимі справу про звинувачення Пукача в убивстві Гонгадзе. Суд допитував Мельниченко як свідка у справі Пукача.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258