У Харківській області внаслідок ДТП за участю інкасаторської машини одна людина загинула і двоє потерпіли.

За даними прес-служби прокуратури області, вчора, 28 січня, о 18:30 надійшло повідомлення про те, що на 107 км автодороги Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта сталася дорожньо-транспортна пригода.

«Сталося лобове зіткнення ВАЗ 2106 і спеціального автомобіля Управління державної служби охорони (УДСО) Hyundai Tucson», - повідомив в.о. прокурора Красноградського району Андрій Середа.

За його словами, водій першого автомобіля від отриманих травм загинув на місці. Пасажир авто з діагнозом розсічення правої надбрівної дуги і водій Hyundai Tucson доставлені у Красноградську центральну клінічну лікарню», - сказав прокурор.

В інкасаторському автомобілі, крім керівника, були молодший інспектор супроводження охорони та перевезення валютних цінностей УДСО, два представника банку. Всі вони від госпіталізації відмовилися.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Прокуратурою району розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266