Українські громадяни, які не змогли прилетіти на Батьківщину через скасування рейсів «АероСвіту», продовжують повертатися в Україну літаками інших авіакомпаній.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час брифінгу заявив в.о. директора Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс.

«26 січня за підтримки посольства України в Індії літаком авіакомпанії МАУ 172 українці прилетіли з Гоа в Київ. Ще 56 наших співгромадян літаком цієї ж авіакомпанії полетять на Батьківщину орієнтовно 2 лютого», - сказав представник МЗС.

Крім того, він повідомив, що 26-27 січня в Україну повернулися 187 осіб, які 26 січня здійснювали переліт літаком компанії «AirArabia» з Гоа і Шаржа і через складні погодні умови прилетіли в транзитний аеропорт із запізненням», - підсумував Перебийніс .

Як повідомляв ForUm, Господарський суд Київської області задовольнив позов заступника генерального прокурора України в інтересах державного агентства України з управління державними корпоративними правами та державного підприємства «Антонов» у ЗАТ «АероСвіт» про стягнення заборгованості в розмірі 8,4 млн грн за неналежне виконання умов договору оренди літаків.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207