Великобританія не виходить з Європейського Союзу, а вимагає змін у ньому. Про це під час онлайн-конференції на ForUm'і заявив посол Великобританії в Україні Саймон Сміт.

Говорячи про заяву прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона про проведення референдуму з питання виходу з ЄС наприкінці нинішнього десятиліття, Сміт сказав: «Прем'єр не говорив про те, що Великобританія повертається спиною до Європи. Головна теза його промови стосувалася змін у Європейському Союзі, змін, які зроблять його міцнішим й кращим».

«Я впевнений, що якщо у британців буде достовірна інформація, то вони вирішать на користь переваг, які дає членство в Європейському Союзі», - додав посол.

Також, за його словами, Британія хоче, щоб ЄС був сильним і успішним, забезпечував безпеку і процвітання для своїх громадян як зараз, так і в майбутньому.

Британія може провести референдум з питання виходу з ЄС наприкінці нинішнього десятиліття, після розробки нового пакту про розподіл повноважень між Лондоном і Брюсселем. Про це оголосив у середу прем'єр-міністр Сполученого Королівства Девід Кемерон.

Нагадаємо, 23 січня прем'єр-міністр Сполученого Королівства Девід Кемерон заявив, що Британія може провести референдум з питання виходу з ЄС наприкінці нинішнього десятиліття, після розробки нового пакту про розподіл повноважень між Лондоном і Брюсселем.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189