Сьогодні, 29 січня, віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул офіційно представив трудовому колективу Укрзалізниці нового генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України Сергія Болоболіна.

Як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, під час урочистого заходу Вілкул відмітив отримані «Укрзалізницею» досягнення.

«Під керівництвом Володимира Козака, який зараз отримав від нашого Президента Віктора Януковича вкрай відповідальне доручення - керувати всією галуззю на посаді міністра, «Укрзалізниця» змогла впевнено подолати кризові часи, і залишитися одним з флагманів вітчизняної економіки», - підкреслив віце-прем'єр.

Представляючи працівникам однієї з найбільших державних компаній нового керівника, Вілкул підкреслив високі професійні та особисті якості Болоболіна: «Сергій Петрович є прикладом людини, яка присвятила себе справі свого життя. Пройшовши шлях від інженера до керівника високого рівня, зараз він призначений на вищу посаду в одній із найбільших національних компаній».

За словами Вілкула, серед головних завдань нового керівника «Укрзалізниці» - продовження роботи з підвищення стандартів безпеки та комфорту для пасажирів, досягнення нової якості послуг, впровадження сучасних технологій і передового світового досвіду.

Але в першу чергу новопризначений генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця» має захищати інтереси співробітників компанії: «Перш за все, Сергій Болоболін повинен думати про інтереси майже чотирьохсоттисячний трудовий колектив, про добробут і майбутнє працівників та їхніх сімей, пам'ятати про необхідність соціального захисту ветеранів галузі», - сказав Вілкул.

Як раніше повідомляв ForUm, 24 грудня Президент України Віктор Янукович призначив Володимира Козака міністром інфраструктури України.


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

334