Директором Генерального департаменту банківського нагляду НБУ з 25 січня 2013 р. призначено Романа Яковлєва. Про це повідомляється на офіційному сайті НБУ.

У повідомленні говориться, що Яковлєв почав працювати в системі Національного банку України з 1995 року. Протягом 1999-2011 років очолював відділ, а згодом - управління кредитних і позиційних ризиків ПАТ «Донгорбанк». З 2011 року він обіймав посаду заступника директора генерального департаменту, директора Департаменту інспектування банків Генерального департаменту банківського нагляду Нацбанку України.

Також заступником голови Національного банку України призначено Олексія Ткаченка, який має значний досвід роботи в банківській системі.

Він працював на керівних посадах у комерційних банках Дніпропетровська, очолював відділ банківського нагляду Управління Національного банку України в Дніпропетровській області. З 2010 року обіймав посаду заступника керівника Служби банківського нагляду, а з січня 2011 року директора Генерального департаменту банківського нагляду Національного банку України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253