Столичні правоохоронці розшукують людей, причетних до вбивства таксиста, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у м.Києві.

Згідно з повідомленням відомства, при огляді місця події було встановлено, що на проїжджій частині лежить труп 26-річного місцевого жителя, раніше не судимого, який підробляв пасажирськими перевезеннями на власному автомобілі «ДЕУ Сенс».

Автомобіль був виявлений за 100 метрів від місця події з включеним двигуном.

 
 
При огляді трупа судово-медичний експерт виявив тілесне ушкодження у вигляді колото-
різаної рани шиї.

У ході відпрацювання місця події був опитаний 27-річний водій таксі. У цей день він виконував замовлення по вул. М.Цвєтаєвої. Висадивши клієнтку, водій побачив пораненого чоловіка, який тримався за горло і, зі словами «він мене вбив», впав на землю. Водій таксі терміново викликав швидку медичну допомогу, проте врятувати потерпілого не вдалося - від отриманих ран чоловік помер.

 
 
Дана подія занесена до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 ККУ, проводяться слідчо-оперативні дії.

Як повідомляв ForUm, учора пізно ввечері у Деснянському районі столиці по вулиці Марини Цвєтаєвої, 9а, був зарізаний водій нелегального таксі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193