У Харкові в Олексіївській виправній колонії (№25) ув’язнений наклав на себе руки.

Як повідомляє прес-служба прокуратура Харківської області, тіло 37-річного засудженого було виявлене 27 січня близько 07:00.

«Чоловіка, який скоїв акт самогубства шляхом повішення, знайшов інший засуджений у приміщенні складу», - йдеться у повідомленні.
Подія внесена у ЄРДР з кваліфікацією кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.120 (доведення до самогубства) КК України.

Також прокуратура Дзержинського району м.Харкова внесла відомості в ЄРДР і почала розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Згідно з повідомленням, самогубець був засуджений за ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.4 ст.70 КК України до 4 років 6 місяців позбавлення волі. Почав відбувати термін 24 листопада 2011 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

421