Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв почувається комфортно на будь-якій посаді, головне, щоб робота була цікавою. Про це він розповів в інтерв'ю німецькій газеті «Хандельсблатт».

«Мені взагалі скрізь подобається працювати, - сказав він, відповідаючи на запитання, ким більше сподобалося бути: президентом чи прем'єром. - Я можу вам сказати, що мені подобалося працювати і керівником Адміністрації президента, мені подобалося працювати першим заступником голови уряду, тому що у кожній роботі є своя специфіка - дуже і дуже цікава».

 
 
Медведєв нагадав, що президент - це найвища посадова особа, на ньому лежить фінальна відповідальність за все, що відбувається. «У цьому сенсі робота президента - це найскладніша робота в країні, і я можу про це судити, як ніхто інший, - зазначив прем'єр. – Може, у нашій країні це розуміють лише три людини - це Володимир Путін, ваш покірний слуга і почасти Михайло Горбачов, якщо він ще не забув, як був президентом і що таке ядерний чемоданчик», передає «ИТАР-ТАСС».

А ось однозначної відповіді на запитання, чи буде Медведєв вживати спробу ще раз повернутися у Кремль, він вирішив не давати. «Питання про те, хто буде президентом, вирішує тільки один суб'єкт демократії - російський народ», - ухильно сказав Медведєв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

420