Екс-глава МВС Юрій Луценко провів свій перший тиждень у лікарні, і незабаром лікарі вирішуватимуть, робити чи ні йому другу операцію. Інформацію про нову операції для Луценка повідомило джерело в оточенні Луценка.

«Яку саме - цього поки точно не знаю, адже у нього кілька захворювань. Знаю, що, незважаючи на перенесену операцію, Луценко вже намагається жартувати», - сказав він, пише «Сьогодні».

Тиждень тому екс-главу МВС привезли із Менської колонії у клініку, щоб вирізати поліп із кишечника. Але у підсумку медикам довелося видалити 20 таких пухлин, після чого поліпи відправили на дослідження. Про це заявила дружина Луценка Ірина і додала, що чоловік вже намагається вставати. Вона уточнює, що знає про це зі слів лікарів, її ж саму тюремники не пускають до чоловіка у палату.

«Вона намагається провідати його кожен день, крім вихідних, але у підсумку дізнається все від лікарів. З моменту приїзду Юрія Віталійовича у його рідних не вийшло з ним побачитися», - сказала прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

Тюремники офіційно говорять, що не пускають рідних і адвокатів до Луценка, тому що такі побачення у лікарні не передбачені законом. А ось неофіційно один із керівників відділів у пенітенціарній службі відповів так: «Якби їхня сторона постійно не нарікала на нашу роботу, то ми б, можливо, і робили винятки. Але постійно чуємо, що ми такі-сякі, тому чинимо строго за законом, щоб уникнути неприємностей». За різними оцінками, Луценко проведе у лікарні від 10 днів до місяця.

Як повідомлялося, Київська універсальна медична клініка «Оберіг» погодилася прийняти Луценка для проведення планового медичного втручання 21 січня.

Наприкінці грудня 2012 року Луценко погодився на операцію з видалення поліпа у кишечнику, яку планувалося провести у перших числах січня. За словами прес-секретаря партії «Народна самооборона» Лариси Сарган, екс-глава МВС буде лікуватися за свій рахунок у київській приватній клініці. Луценко доставлений у клініку «Оберіг» 20 січня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

484