У фінальному матчі Кубка Співдружності молодіжна збірна України U-21 поступилася команді Росії з рахунком 2:4, повідомили ForUm'у у прес-службі ФФУ.

Таким чином, наша команда турнір у Санкт-Петербурзі покинула зі срібними нагородами. Підопічні Сергія Ковальця активно почали матч, але пропустили вже на п'ятій хвилині через автогол захисника київського «Динамо» Давіта Іашвілі.


 
Зовсім скоро наші хлопці відігралися - 13-та хвилина стала щасливою для півзахисника київського «Динамо» Владислава Калитвинцева. Незадовго до перерви нападник московського «Динамо» Андрій Панюков точним ударом вдруге вивів росіян вперед у рахунку. Для форварда це був п'ятий гол, який дозволив Панюкову одноосібно очолити список найкращих бомбардирів турніру.

У другому таймі Сергій Ковалець провів низку замін, підсиливши гру в атаці. Цей хід приніс успіх українській збірній, яка зрівняла рахунок на 64-й хвилині завдяки індивідуальній майстерності форварда донецького «Металурга» Віталія Іванка. Але вирвати перемогу української «молодіжці» не вдалося. Команда Сергія Ковальця пропустила третій м'яч на 76-й хвилині. Дубль до свого активу записав Андрій Панюков.


 
Перед фінальним свистком був вилучений з поля голкіпер запорізького «Металурга» Олексій Шевченко, а гол півзахисника московського «Спартака» Еміна Махмудова поставив крапку у цьому поєдинку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281