Держсекретар США Гілларі Клінтон, яка найближчим часом покидає свій пост, не виключає можливості участі у президентських перегонах.

У першому спільному інтерв'ю з президентом США Бараком Обамою вона відмовилася відповідати на запитання про те, чи планує взяти участь у наступних президентських виборах.

«І президент, і я глибоко переживаємо за те, що буде з нашою країною у майбутньому. І, ви знаєте, я не думаю, що він або я можемо передбачити, що трапиться завтра або у наступному році», - сказала Клінтон, передає РІА «Новости».

Інтерв'ю, яке стало першим спільним інтерв'ю Обами з кимось, окрім дружини, було показане у неділю ввечері в ефірі CBS. Воно було записане в минулу п'ятницю.

«Я все ще держсекретар США, я поза політикою. Я не повинна слухати такі питання», - зазначила Клінтон, відповідаючи на прохання прокоментувати чутки про те, що Обама може підтримати її кандидатуру.

«Ви, журналісти, невиправні. У мене інавгурація була всього чотири дні тому, а ви вже кажете про вибори через чотири роки», - сміючись, сказав Обама.

Держсекретар США вперше не виключила можливості своєї участі у президентських виборах. Раніше Клінтон неодноразово говорила, що вирішила покінчити з виборними посадами і планує зайнятися правозахисною діяльністю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183