Донецькі правоохоронці попередили замовне вбивство місцевого жителя, повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області з посиланням на заступника прокурора Куйбишевського району Донецька Олександра М’ ясоєдова.

За його словами, інформація про те, що у місті готується замовне вбивство, правоохоронцям стала відома 4 січня 2013 року. Згідно з оперативною інформацією, 39-річний чоловік, житель Куйбишевського району, на грунті неприязні, з почуття помсти вирішив позбутися свого знайомого, з яким вони раніше разом відбували покарання у колонії. У зв'язку з цим чоловік намагався знайти виконавця для свого задуму.

У ролі «вбивці» виступив співробітник правоохоронних органів. Працюючи під прикриттям, він погодився здійснити «злочин». Домовляючись про гонорар, чоловіки зійшлися на сумі 4 тис грн. Через два тижні після змови «кілер» повідомив, що виконав замовлення і передав замовникові фотографії, які підтверджують зроблене.

Після передання грошей замовник був затриманий працівниками міліції, передає «УНІАН».

Відомості про зазначений кримінальний злочин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією ч.2 ст.15, п.11 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство за замовленням) КК України.

Затриманому судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Хід розслідування у справі перебуває на контролі прокуратури Куйбишевського району Донецька.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

295